تأکید وزیر ارتباطات بر حرکت در مسیر توسعه همکاری های فناورانه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به سند همکاری‌های راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین، ابراز امیدواری کرد: با نگاهی نو و هدفمند به این توافقات، مسیر اجرای عملیاتی آن به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تسریع شود.


به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران که با دعوت رسمی همتای چینی خود به پکن سفر کرده است، امروز (سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه) با «لی لیچنگ»، وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) دیدار و درباره زمینه‌های تقویت همکاری‌های فناورانه میان دو کشور گفت‌وگو کرد.


در این نشست طرفین بر گسترش همکاری‌های دوجانبه به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، هوشمندسازی صنایع، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و آموزش نیروی انسانی تأکید کردند.


هاشمی در این دیدار، جمهوری خلق چین را «شریک و متحدی راهبردی» برای جمهوری اسلامی ایران توصیف و با اشاره به دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در کازان روسیه، بر اهمیت تقویت روابط دو جانبه تأکید کرد.


وی با اشاره به سند همکاری‌های راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین، ابراز امیدواری کرد: با نگاهی نو و هدفمند به این توافقات، مسیر اجرای عملیاتی آن به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تسریع شود.


تبادل تجربیات در زمینه دولت الکترونیکی و خدمات هوشمند و نیز همکاری‌های آموزشی و تربیت نیروی انسانی متخصص نیز از دیگر موضوعاتی بود که از سوی وزیر ارتباطات ایران مطرح و مورد تأکید قرار گرفت.


«لی لیچنگ»، وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین نیز در این دیدار، با تأکید بر روابط تاریخی و دوستانه میان دو کشور، ایران را یکی از شرکای مهم منطقه‌ای پکن خواند و خواستار گسترش همکاری‌های عملیاتی در حوزه‌های فناورانه شد.


وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده ایران در زمینه فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی و زیرساخت‌های ارتباطی، بر آمادگی چین برای تعمیق همکاری‌های دوجانبه و اجرای مفاد سند همکاری‌های راهبردی ۲۵ ساله تأکید کرد.
وی افزود: «توسعه همکاری‌های فناورانه نه‌تنها به منافع ملی دو کشور کمک می‌کند، بلکه نقش مؤثری در ارتقای تعاملات فناورانه منطقه‌ای خواهد داشت.»


در این‌ ملاقات سازنده که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین از هاشمی برای شرکت در اجلاس وزیران ارتباطات کشورهای عضو شانگهای دعوت به عمل آورد.


سفر وزیر ارتباطات به چین با دعوت رسمی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات این کشور و در راستای اجرای سیاست‌های راهبردی وزارت ارتباطات دولت چهاردهم در حوزه توسعه روابط فناورانه با کشورهای دوست و در چارچوب برنامه «دیپلماسی فناوری» انجام می‌شود.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *