در ۲ سال آینده کیفیت آب شهر گناباد تا ۱۰ سال تضمین می شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیر آب و فاضلاب گناباد با اشاره به مطالعات در دست اجرای شیرین‌سازی آب گناباد، گفت: با اجرای طرح یاد شده طی دو سال آینده، کیفیت آب این شهر تا ۱۰ سال تضمین می‌شود.


مجید اکرادی در نشستی خبری ضمن تشریح اقدامات آبفا برای رفع تنش از شهرها و روستاهای شهرستان گناباد، از اصلاح چهار کیلومتر خط انتقال این شهر خبر داد و اظهار کرد: قرارداد اصلاح و نوسازی هفت کیلومتر دیگر از مسیر پر اتفاق این خط ۱۲۰ کیلومتری با پیمانکار منعقد شده است.


مدیر آب و فاضلاب گناباد مبلغ قرارداد را ۳۷۰ میلیارد ریال اعلام و پیش‌بینی کرد: این رقم به ۱۰ کیلومتر افزایش داده شود.


وی از خط انتقال آب شهر گناباد به عنوان طولانی‌ترین در سطح شهرستان‌های خراسان رضوی نام برد که ۱۰۵ لیتر بر ثانیه معادل ۷۵ درصد توان تولید امور آب را شامل می‌شود.


اکرادی ۹۵.۸ درصد اتفاقات خط انتقال آب شهر گناباد را مربوط به همین ۱۰ کیلومتر دانست و اظهار کرد: از ۲۴ اتفاق گزارش شده در امسال بر روی این خط، ۲۳ مورد در محدوده‌ای رخ داده که نیازمند نوسازی است.


وی همچنین با اشاره به مطالعات در دست اجرای شیرین سازی آب گناباد، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح یاد شده طی دو سال آینده، کیفیت آب این شهر تا ۱۰ سال تضمین می‌شود.


مدیر آب و فاضلاب گناباد شناورسازی الکتروپمپ ایستگاه‌های بیمرغ، گیسور و خیبری، نصب شیرهای کنترل فشار در حوضچه‌های فشار شکن با ۹ میلیارد ریال اعتبار، اجرای خط انتقال آب ۱۰ روستای اقماری شهر گناباد با ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار، لوله‌گذاری گالری چاه حفر شده شهر بیدخت با ۹۰ درصد پیشرفت و پیش‌بینی توان تولید آن به ۱۰ لیتر بر ثانیه بعد از ایجاد گالری، لوله‌گذاری و برق‌رسانی به سه حلقه چاه حفر شده در شهر گناباد با توان تولید ۳۵ لیتر بر ثانیه پس از اجرای گالری، خرید تجهیزات مورد نیاز چاه حفاری شده روستای رهن، اجاره آب قنات از اداره اوقاف و ۱۲ حلقه چاه برای تأمین آب شهرهای گناباد و روشناوند به مبلغ ۹ میلیارد ریال و احداث مخزن ۱۰۰۰ مترمکعبی شهر روشناوند و پروژه نصب لوله‌های ورودی و خروجی آن را از جمله اقدامات انجام شده و یا در حال اجرای آبفا گناباد در سال جاری برشمرد.


به گفته وی مشکل آب شرب مجتمع شهید کامیاب شهرستان گناباد هم با ۱۸ روستا و ۱۸ هزار نفر جمعیت بومی و شناور پس از ۱۰ سال و صرف ۸۰ میلیارد ریال اعتبار طی مدت ۴۸ ساعت برطرف شد.


وی افزود: مشکل مجتمع فجر بخش کاخک نیز با یک اقدام ابتکاری رفع و برای اولین بار سطح مخزن مجتمع از ۳ متر پایین نیامد و همزمان قنات کبوتر کوه بعد از ۱۰ سال لایروبی و با اتمام عملیات شستشوی ۱۰۰ متر لوله خروجی، این روستا از لیست روستاهای آب‌رسان سیار خارج خواهد شد.


اکرادی همچنین خاطرنشان کرد: خط انتقال آب واحدهای مسکن ملی سایت زعفرانیه گناباد اجرا و ۳.۵ کیلومتر سایت شهر کاخک نیز کلنگ زنی و آغاز شد.


 مدیر آب و فاضلاب گناباد با اشاره به خدمت‌رسانی این امور به ۴ شهر و ۷۵ روستا با ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت، الگوی مصرف آب برای هر مشترک را ۱۵ مترمکعب در ماه اعلام کرد.


به گزارش روابط عمومی آب و فاضلاب خراسان رضوی، وی گناباد را شهرستانی با اقلیم خشک و نیمه‌خشک توصیف کرد و گفت: ۴۵ درصد مشترکان الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیم بورس خرید نهال کجاست؟ نکات خرید نهال چیست؟
بیشتر بخوانیم راهنمای خرید نهال

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *