طرح انتقال آب سرانی در خراسان شمالی دیگر سراب نیست
ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: طرح انتقال آب سرانی در استان دیگر سراب نیست.
بهمن نوری در جلسه شورای اداری شهرستان فاروج در ۲۱ فروردین ماه اظهار کرد: مدبران کل ملزم هستند زمینه ای فراهم کنند که روسای ادارات در شهرستان مستقر باشند و مدیر پروازی نداشته باشیم.
وی افزود: طرح انتقال آب سرانی دیگر سراب نیست؛ چون منابع اعتباری در دولت و مجلس گذاشته شده و پیمانکار هم مشخص شده است و تلاش می کنیم ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیای سپاه را هم پای کار بیاوریم.
نوری ادامه داد: امسال تعلل در صدور مجوزها و کوتاهی در اصلاح فرایندها خط قرمز ماست؛ چون سرمایهگذاری برای تولید و حمایت از آن الزام و راهبرد و اقتضای کشور و فرمایش مقام معظم رهبری است.
وی بیان کرد: از جهادکشاورزی انتظار داریم اولویت را به ایجاد پالایشگاه دام، برندسازی برای محصولات لبنی، بورس زعفران و پالایشگاه گیاهان دارویی بدهد و با دعوت از سرمایهگذاران قوی و اختصاص تسهیلات معنادار، تحقق این اهداف در دستورکار قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: ممانعت از خام فروشی اولویت مدیران ما به ویژه جهادکشاورزی و صنعت و معدن و تجارت باشد.
وی گفت: با توجه به شعار سال، طرح فرش قرمز را در استان اجرا می کنیم. این موضوع برای اقتصاد استان حیاتی است.
شاخص پایین شهرستان در برخورداری از راه روستایی
سید فتاح حسینی سرپرست فرماندار فاروج نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: حجم قابل ملاحظه تولید محصولاتی مانند انگور و زعفران، وجود روستاهای هدف گردشگری، قابلیت های ترانزیتی، صنعت چوب و واحدهای صنایع تبدیلی مهمترین ظرفیت اقتصادی این شهرستان است.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
آخرین دیدگاهها