طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یک غذای فصلی شناخته می شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهر شیراز است البته امروزه در سراسر کشور فراگیر شده است.
گروه ایرنا زندگی- می توان در فصل تابستان آلبالو را گرفت و هسته آن را خارج کرد، سپس در فریزر نگهداری کرد تا در تمام فصل ها بتوان این غذای خوشمزه را تهیه کرد و از خواص خوب آلبالو بهره مند شد، خواصی همچون ضد التهاب، رفع کم خونی، تسکین دهنده درد، سلامت پوست و مو.
مواد لازم برای ۳ نفر
آلبالو بدون هستهیک و نیم لیوان
برنجدو و نیم پیمانه
مرغ تکه شدهبه تعداد دلخواه
زعفران دم کرده۱ استکان
خلال پسته و بادامبرای تزیین
پیاز۱ عدد
روغن کمی
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله دوم
سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. در ادامه تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم. نصف استکان از زعفران و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
زیر آن را خیلی کم می کنیم تا مرغ با زعفران پخته و طلایی شود. آلبالو ها را با یک لیوان آب و نصف لیوان شکر می گذاریم تا یک ربع بپزد و رنگ پس بدهد. حالا آلبالو ها را آبکش کرده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی شعله گاز قرار می دهیم تا برنج نیم پز شود و آب آلبالو به خوردش برود. در آخر برنج را آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، سپس با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین می کنیم.
آخرین دیدگاهها